Солскяер не се притеснява за поста си

| Англия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че няма нужда от уверения от ръководството на клуба относно поста си, въпреки слабите резултати на “червените дяволи” от началото на сезона.

Манчестър Юнайтед се представя неубедително под ръководството на Солскяер през тази кампания, като след осем кръг във Висшата лига отборът заема 12-та позиция в класирането с едва 9 точки, което предизвика слухове, че норвежецът може да бъде освободен от поста си.

“Във всичките ми разговори с Ед Уудуърд и собствениците сме говорили, че аз имам договор за три години. Правим дългосрочни планове. Нямам нужда от уверения, защото съм загубил един или два мача. Започнахме с определен план и точни идеи за нови попълнения. Убеден съм на 100 процента, че структурата в клуба е точната, защото винаги мениджърът има последната дума”, коментира Солскяер.

В неделя за Манчестър Юнайтед предстои домакинство на големия съперник и лидер в класирането Ливърпул. “Те са в страхотна серия. Ние просто ще трябва да удържим фронта при техните силни моменти, защото те разполагат с класни играчи. Ние обаче сме Манчестър Юнайтед и също разполагаме с добри футболисти. Трябва да отговорим на предизвикателството и точно в такива мачове да показваме качествата си. Мисля, че мачът ще бъде отворен, което подхожда на нашия стил”, сподели мениджърът на “червените дяволи”.

Солскяер ядосан към играчите си: С тази игра ще ме уволнят

Солскяер ще остане в Юнайтед и при загуба от Ливърпул

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още