Спартак Варна стана на 101 години

Добри Атанасов Добри Атанасов

Футболният Спартак Варна навършва днес 101 години. Ето какво написаха в страницата си във Фейсбук феновете на клуба по този повод:

„Соколи,

Днес любимият ни клуб навършва 101 години!
101 години! Почтена, дори преклонна възраст, за което и да е начинание. Време на драстични промени, в което дори самото лице на света се промени до неузнаваемост. Време, в което по силата на обстоятелствата клубът ни мина през всякакви превратности и ни донесе широк спектър от емоции – от невероятна радост до тъга и дори отчаяние. 
За наша чест успяхме да превърнем радостта в енергия, тъгата в плам, отчаянието – в ярост. Вдигнахме нашия СПАРТАК от смъртния одър и заслужихме уважението на всички, защото нагледно им доказахме, че ЛЮБОВТА НЕ УМИРА!
Пътят, по който поехме в последната година, е бавен и труден, но е верният. Убедени сме, че както и досега, ще го минем заедно с достойнство и високо вдигнати глави. Ще покажем и занапред, че сме били, сме и винаги ще бъдем
ВИНАГИ ВЕРНИ!

Само СПАРТАК!”

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още