От полицията в Разград обяви, че ще важат специални полицейски мерки преди и по време на дербито между Лудогорец и ЦСКА утре. Това бе съобщено официално на сайта на Областната дирекция на МВР - Разград. 

"Във връзка с футболната среща между ПФК “Лудогорец” и ПФК “ЦСКА”, която ще се проведе на 27 февруари 2021 г. от 15.00 часа на стадион “Хювефарма арена”, ОДМВР-Разград съобщава, че предприема мерки за опазване на обществения ред по време на спортната проява.

За да се гарантира спазването на разпоредените от здравния министър ограничения, свързани с извънредната противоепидемична обстановка в страната и да не се допускат нарушения на Закона за спортното хулиганство /ЗООРПСМ/ , от 13.00 часа в съботния ден няма да се допуска придвижване на посетители в спортната зона. По улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард ще бъдат изградени КПП-та, които ще лимитират и ограничат движението по тях.

Временната забрана за движение на МПС няма да важи за живущите в района на спортната зона. ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с въведените мерки и да изпълняват указанията на полицейските служители".

Валдас Дамбраускас: Обичам да играя с белите фигури и да съм във водеща позиция (ВИДЕО)

Бруно Акрапович: Дано гросмайсторът срещу Лудогорец да съм аз (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS