SPL стартира с благотворителна Суперкупа

dsport.bg

Четвъртият пореден сезон в аматьорската футболна лига Sofia Premier League ще започне с благотворителна Суперкупа. Част от носителите на трофеи от миналия сезон, както и два гост отбора ще премерят сили в името на една страхотна кауза – за малкия Никола.

Събитието ще се поведе на 14 септември, събота от 15:00 до 19:00 часа в залата на спортен комплекс „Царско село“. Всеки желаещ е добре дошъл, за да помогне за една добра кауза. Около терена ще има и кутия за дарения, която ще бъде там целия уикенд, когато ще се проведе и първия кръг от новия сезон в Sofia Premier League.

Паралелно с турнира по минифутбол, ще се проведе и такъв по дузпи, като таксата на отбор за него е 20 лева. За него може да се запишете, като уведомите някой от организаторите до 12 септември.

Никола е на 6 години като на 6-месечна възраст му е поставена диагнозата спинална мускулна атрофия (СМА). За лечението му и за да може да живее нормално са необходими специализирани съоръжения, логопеди и рехабилитатори, средствата за които са непосилни за неговите родители.

Пълната информация за Никола можете да откриете на неговата страница в дарителската платформа HelpKarma.com на посочения линк: https://bg.helpkarma.com/campaign/mechta-za-nikola-65?fbclid=IwAR2jHm3zGnYSyryK_IKm8xwInop9X3L9jcuZ4p5uCYgT6trTQX7wjJBGXyQ

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още