Спонсорът на ЦСКА 1948 даде ясен знак, че Балъков поема тима

| БГ футбол

Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов даде ясен знак, че бившият капитан на националния отбор Красимир Балъков ще бъде новия треньор на тима. Както е известно от няколко дни се говори, че легендарният халф ще поеме новака в efbet Лига, но до момента няма офииално потвърждение, нито от страна на клуба, нито от специалиста.

В профила си във Фейсбук обаче Найденов разкри, че именно Балъков ще се нагърби с тежката задача да води отбора по време на първия му сезон в елита през следващата кампания. 
"След Вальо, Петко, Данчо .... Краси ще направи фурор с ЦСКА 1948", написа спонсорът на клуба. 

Стратега: Да играем с ЦСКА 1948, но феновете ни ще преборят техните от разстояние

Очаква се скоро новината да бъде официално потвърдена от ръководството на ЦСКА 1948 и Балъков да подпише своя договор. Той ще замени на поста Йордан Юруков, който няма необходимия лиценз "Про", за да води отбора в родния елит. Данчо обаче най-вероятно ще остане в екипа на Балъков.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още