Доброто сътрудничество поражда добри резултати и много, и още по-доволни клиенти. С тази идея беше разширено партньорството между Спорт Тото и Лагардер Травъл Ритейл – компанията, оперираща търговските марки Inmedio, Relay и 1Minute.

По време на официалната церемония Любомир Петров - изпълнителен директор на Български спортен тотализатор и  Младен Йорданов - изпълнителен директор на Лагардер Травъл Ритейл България, символично отбелязаха разрастването на съвместната дейност между двете компании на национално ниво. 

Откриването на  новия Тото пункт в магазин Inmedio на ниво партер в The Mall,  се проведе в присъствието нагости и официални лица, както и десетки почитатели на Спорт Тото. За доброто настроение се погрижи чаровната водеща Марина, която изненада присъстващите с вълнуващи подаръци от тотализатора.

Изключително удобните локации на магазини Inmedio, Relay и 1Minute са още една възможност за участниците в числовите и лотарийните игри на Спорт Тото, да не пропуснат в забързаното ежедневие любимите тиражи и да се възползват от изключително атрактивните печалби. Напомняме, че само преди броени дни фаворитката сред игрите - „6 от 49“  изстреля във висините на финансово безгрижие участници от Пловдив и София. Те спечелиха съответно по 8 431 135 лева и 2 110 714 лева, с което тото милионерите в България станаха 114. Всичко това бе пикантно гарнирано от факта, че се случи в два последователни тиража в месеца на любовта и виното.

Дали февруари ще издигне по стълбичката на успеха с милионерски джакпот още някой участник, предстои да разберем. Джакпотът за предстоящия фатален 13-ти тираж се очаква да достигне 2 250 000 лева. Суми до 3 000 000 лева, както винаги осигурява играта „Зодиак“. Друга игра, чийто джакпот е сред фаворитите е „6 от 42“. В нея сумата стремително се издига нагоре и достигна 400 000 лева. С това шансовете за печалби не се изчерпват. Пълен обзор на възможностите може да получите на www.action.toto.bg

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS