Малко след като се превърна в първата компания от игралната индустрия, листната на Българската фондова борса, Palms Bet придоби ексклузивни права, налагайки се като първият и единствен официален партньор на LaLiga за България. Но добрите новини не свършват тук. Наскоро Palms Bet, с репутацията на един от най-големите оператори за онлайн игри и спортни залози в страната, сключи обещаващо партньорство с водещия световен доставчик на спортен софтуер Altenar.

От софтуерната компания признаха, че българският пазар отдавна е в техния фокус с прогнозирани приходи от спортни залагания, равняващи се на над 850 милиона евро за 2026 г.

Партньорството е отдавна планирано и очаквано и от страна на Palms Bet, чиито клиенти вече ще се наслаждават на технологично надградена спортна платформа с  много допълниетлни функционалности.

„Знаем, че България е пълна с потенциал. Очакваме с нетърпение да помогнем на нашите нови партньори да увеличат максимолно ангажираността на клиентите си, както и да продължим да се развивиме заедно“, коментира Джордж Мавридис от страна на Altenar. Спортният директор на Palms Bet  Александър Сяров добавя: „Уверени сме, че чрез интеграцията ще подобрим игралното преживяване на нашите клиенти и ще затвърдим позицията на Palms Bet като водеща компания в световен мащаб.“

Благодарение на новата спортна платформа, потребителите ще имат възможност да използват функционалности като Кешаут, ранно изплащане и различни видове бонуси, като обещанието и на двамата партньори е надграждането и развитието да не спират. Спортът на palmsbet.com със сигурност вече не е същият.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS