Спортисти от три делегации се появиха без маски на откриването на Токио 2020

dsport.bg

Спортистите от Киргизстан, Таджикистан и знаменосците на Пакистан не бяха поставили задължителните предпазни маски по време на церемонията по откриването на Летните олимпийски игри в Токио.

Само един от спортистите на Киргизстан беше покрил лицето си, а останалите членове на малката делегация, се усмихваха при влизането си на стадиона.

Малко по-късно отборът на Таджикистан дефилира по подобен начин без маски, докато двамата знаменосци на Пакистан също избраха да не закриват лицата си.

Все пак по-голямата част от спортистите спази правилата за носене на предпазна маска. Засега няма коментар по случилото се от организаторите на Токио 2020 и няма яснота дали въпросните спортисти ще бъдат наказани.

Откриха Олимпийските игри в Токио (ВИДЕО, СНИМКИ)

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още