Спортният директор Артур Платек говори заедно с новия старши треньор на Ботев Пловдив Душан Керкез при представянето на босненеца. Платек сподели, че с Керкез имат сходна визия и целта пред "канарчетата" е да се играе бараж за Европа.

"С него и с мен се надявам да издигнем Ботев на едно по-високо ниво. Душан Керкез - старши треньор, Александър Петрович - помощник-треньор, Рафаел Ферейра - помощник-треньор, Илиян Илиев - треньор на вратарите, Игор Делибашич - кондиционен треньор, Тодор Георгиев - втори кондиционен треньор, Илиан Илински - анализатор, Ангел Йорданов, Георги Ганев, Трифон Иванов - физиотерапевти, Георги Чакъров - домакин, Филип Филипов - мениджър", започна Платек.

"Избрахме най-правилния треньор за нашата философия. Той е много добър като човек и доста добре се разбира с играчите. Неговите отбори доста добре са се справяли. Аз и Душан имаме еднаква визия за отбора. Нашата цел е да бъдем минимум на 7-о място, за да можем да играем в Европа", добави спортният директор на Ботев.

Новият треньор на Ботев Пд: Първата цел е да подобрим резултатите си (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS