Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо призна, че между ръководството на клуба и звездата на отбора Неймар съществуват проблеми и напрежение.

„Неймар е изключителен играч. Не го познавах преди, никога не сме се срещали. С течение на времето оценявам неговите качества“, коментира Леонардо.

„Нормално е да имаме отношения помежду си, но мога да кажа, че връзката между шефовете на клуба и Неймар не е най-тихата и спокойна, която може да съществува. Сложно е, защото има неща, които трябва да бъдат решени“, добави спортният директор на ПСЖ.

„Първото писмено предложение на Барселона за Неймар постъпи при нас на 27 август. Бяхме отворени да говорим за играчи, но нашите условия не бяха приети. Никога не е имало споразумение между двата клуба. Ако дойде добра оферта, може да я разгледаме до последния час на трансферния пазар. Това зависи от Барселона. Те би трябвало да отправят друго предложение в оставащите часове. Не сме определили срок. Естественият срок е затварянето на трансферния пазар. Не сме имали споразумение с Барселона, така че не сме преговаряли и с Усман Дембеле“, каза още Леонардо.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS