Спортният министър на Италия: Новините за заразените играчи не са добри

Спортният министър на Италия Винченцо Спадафора охлади ентусиазма сезонът в Серия "А" да продължи, като обяви, че новините около заразените играчи не са особено добри.

"Новините около заразените играчи през последните няколко дни не са особено добри. Докато не разберем какво точно се случва с този вирус, не можем да дадем определен отговор кога ще започне сезонът отново. Ключовата дума в случая е "благоразумие", но очевидно това, което се случва през последните 24 часа, определено не помага", заяви пред SeilaTV спортният министър.

"Следващата седмица, преди 18 май, ще имаме възможност да анализираме статистиките след облекчаването на мерките. Научният комитет скоро след това ще произнесе присъдата си по медицинския протокол на Италианската футболна федерация. Така ще разберем дали имаме все още проблеми с него или всичко е разрешено. Това ще ни позволи да вземем решение", допълни още Спадафора.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още