Спряганият за Левски пред Dsport.bg: Има интерес, но няма нищо конкретно

Георги Атанасов Георги Атанасов

По-рано през деня стана ясно, че Левски проявява желание да привлече Виталийс Максименко от Олимпия Любляна. Футболистът може да играе на позицията ляв бек и централен защитник. Dsport.bg потърси играча, който се съгласи специално за нас да сподели дали действително има вероятност да премине в редиците на "сините":

"Имаше известен интерес през зимата от Левски, но нямаше конкретно предложение. Към днешна дата има разговори и слухове, но нищо не се е осъществило. Много е трудно да кажа сега колко съм близо до подпис с Левски. Ситуацията не е 50:50 дори. Все още съм футболист на Олимпия Любляна и имам дестващ договор с отбора. Не съм получил оферта от Левски и съответно няма как да кажа, че ще подпиша."

"От клуба трябва да осъществят контакт с мен, с агента ми и да обсъдим условията в отбора. Към момента мога да кажа, че се чувствам щастлив в Олимпия и искам да остана, нищо друго не мога да добавя." 

Славиша Стоянович е селекционер на латвийския национален отбор, където Виталис Максименко е неизменна част от състава на страната. Наставникът на Латвия пък имаше кратък период начело на Левски и би споделил на Максименко своите впечатления:

"Ако бъда честен, със Стоянович не сме си говорили за Левски, а обсъждаме ситуацията в националния отбор и моят статут в Олимпия. Той знае, че ще се боря за моето място."

"Има разговори с други отбори, които са заинтересовани от мен, но към днешна дата няма конкретни и точни предложения. Само разговори и толкова, ще видим в близко бъдеще. Отново ще кажа, че се чувствам добре в Олимпия, но ако Левски проявяват по-сериозен интерес с конкретна оферта за отбора, за мен и условията ме удовлетворяват, ще видим какво ще стане" завърши Виталийс Максименко пред Dsport.bg.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още