Новият старши треньор на Арда Кърджали Стамен Белчев даде пресконференция преди първата тренировка на тима за нотава година. Пред медиите наставникът заяви амбиции отборът от кърджали да завърши сезона в първата шестица.

„За мен е чест, че заставам отново начело на Арда. Радвам се, че се спряха на мен и моя щаб. Надявам се, че с работата, която ще свършим, да изпълним задачите, поставени пред отбора. Надявам се да останем по-дълго начело на отбора”, каза Белчев.

Що се отнася до ситуацията в отбора и целите пред Арда, той заяви: „Всички, които напуснаха, са добри футболисти. Ще търсим да подсилим отбора на 1-2 поста. Трябва да са доказани играчи, които да паснат на нашия стил и начинът, по който искаме да изглежда Арда. Целите ще са високи. Никой не ми е поставял цели. Аз обаче си поставям високи цели. Разликата не е голяма от първата шестица. Ще направим всичко, за да влезем в шестицата. Ще гоним победата във всеки мач. Имаме играчи с качество. Надявам се всеки да направи развитие”, допълни той.

„От утре влизаме в лагер. В Кърджали сме до другия четвъртък. На 23 януари заминаваме в Анталия, където ще сме до 4 февруари. След това продължаваме тук. В Турция смятаме да изиграем четири контроли. Може да направим и тук, когато се завърнем от Турция”, завърши бившият треньор на ЦСКА.

Футболистите на Арда с първа тренировка за годината (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS