Стамен Белчев: Колективът и късметът ни донесоха победата

dsport.bg

Стамен Белчев говори след победата на Арда с 1:0 в Стара Загора срещу Берое. Наставникът на кърджалийци сподели, че колективът е спечелил двубоя, но и късметът е изиграл важна роля:

Арда хлъзна Берое и нахлу в Топ 6

„Играе се трудно срещу Берое в Стара Загора . Колективните действия на момчетата бяха голямо предимство, но имахме и късмет, да не се лъжем“.

„Имахме проблеми с контузени футболисти, с натрупана умора също така. Всеки от играчите трябва да бъде готов и като му се гласува доверие, да даде всичко от себе си. Поздравявам момчетата за показания дух“.

„Надявам се да сме си направили правилните изводи. Най-вече да продължим с добрите игри и постоянството. Първенството не е само един мач да изиграеш и после да продължиш лежерно“.

„Мисля, че бяхме разузнали силните и слабите страни на Берое. С отборни действия, на моменти искахме да отнемем скоростта на Берое по двата фланга“.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още