Стамен Белчев: Летвата в ЦСКА е висока - шампиони и купа

| ЦСКА, БГ футбол

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред клубната телевизия за плановете на "червените" за лятната подготовка на тима и очакванията за новия сезон.

"Подготовката на ЦСКА ще протече в София, на Панчарево. Базата ни е чудесна. Имаме три терена и всичко нужно, за да проведем нормален тренировъчен процес. Освен това искаме да бъдем по-спокойни, че няма да имаме допир с външни хора предвид ситуацията с вируса. Благодаря на хората от стария треньорски щаб. Новите лица в моя щаб са Владислав Януш, работихме в Арда заедно. Даниел Моралес от школата и Ивайло Иванов също от школата. Краси Чомаков, койте се прибра от Италия и ще бъде мой помощник", сподели 51-годишният специалист. 

Краси Чомаков се завърна в ЦСКА

"Предвиждаме две контроли. Първата е на 25 юли от 19 часа на Армията срещу Пирин. За втората приятелска среща сме в етап на уточняване. Водят се преговори с футболисти, нормално, на такъв етап сме. Нека да не избързваме, да се случат нещата и тогава ще научите. Трябва да очакваме постоянство от футболистите, всеки един мач да дават максимума. Очакванията в ЦСКА са големи. Летвата е висока - шампиони и купа. Феновете са важна част, искам да им благодаря за подкрепата. Сигурен съм, че и през новия сезон ще са зад нас и се надявам на края на кампанията заедно да празнуваме", каза още Белчев. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още