Станислав Генчев: Много е неприятно, когато загубиш две точки в последната минута

| Лудогорец, efbet Лига

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви след равенството със Славия, че е много неприятно, когато загубиш две точки в последната минута.

„Много е неприятно, когато в последната минута загубиш две точки. Мачът можеше да свърши много по-рано. Можехме да направим резултата 2 или 3:0. Загубихме две точки“, коментира Генчев.

„След като поведохме с 1:0, настъпи леко отпускане. През второто полувреме също имахме ситуации, но не успяхме да поведем с 2:0“, добави той.

„Доста е трудно след мач в Европа, защото футболистите са изключително изтощени физически и не могат да изиграят два мача за три дни. Разполагаме с 23-ма равностойни футболисти и това позволява да направим ротации“, продължи треньорът на Лудогорец.

„Първенството ще се реши последните кръгове. Ядосан съм след изравнителния гол, но може да кажем, че полусезонът е добър. Изпълнихме целта си в Европа и имаме пет точки преднина на върха. В момента точно няма нови футболисти, няма подписан договор с нов футболист. Има разговор с няколко, но за момента няма нищо. От клуба ще има изявление по този казус (б.р. треньорката рокада в Лудогорец). Аз мисля, че ще остана в клуба“, каза още Станислав Генчев.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още