Старши треньорът на Левски Станислав Генчев заяви, че не е доволен от пропуските, които неговите футболисти направиха в контролата срещу Спартак Плевен, която "сините" спечелиха с 2:0. 

„Прекалено лесно стигахме до голови ситуации и доста отпуснато действахме в тези моменти. Трябва да се подхожда сериозно във всяка една тренировка и мач. Забелязах това по време на тренировките“, започна Генчев.

“Доволен съм от старанието на футболистите. Наясно съм, че ще имаме затруднения относно това, че сменихме системата на игра. Натоварванията през седмицата бяха доста сериозни. Най-много съм доволен от старанието и желанието да изпълняват задачите, които са им поставени. Не съм доволен от големия брой пропуски, които направихме”, добави той.

„Имали сме прекалено малко тактически тренировки до момента. Първите дни от лагера тук наблягахме повече на физическата подготовка. Радва ме първият гол, който отбелязахме. С всяка една тренировка трябва да ставаме по-добри.“

„Оплаквания няма - футболистите знаят, че това е правилният начин. Колкото повече се влагат, толкова по-лесно ще им бъде в мачовете.“

„Алекс Колев има прекалено малко тренировки, за да го рискуваме да играе в мача. Алдаир се вписва много добре. Иван Андонов имаше проблем с китката - след два или три дни ще се включи наравно със своите колеги. Рикардиньо вчера получи лека травма, а Мислович е болен и затова пропусна контролата“, допълни Генчев.

„Да си треньор на най-великия български отбор е много вълнуващо. Щастлив съм, че виждам пълни трибуни и се надявам с играта си да накараме хората да пълнят трибуните на всеки един мач", каза Генчев.

Левски вкара два гола за едно полувреме в дебюта на Станислав Генчев (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS