Станислав Генчев: Ние сме опитни, ЦСКА – не, трябва да се възползваме

Веско Вълчев Веско Вълчев

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че в европейските турнири опита играе главна роля и неговия тим трябва да се възползва от това. „В европейските турнири опита играе роля. Трябва да наблегнем на това и да се възползваме от неопитността на футболистите на ЦСКА и съответно от опита, който има Лудогорец. Имахме достатъчно време да се подготвим за мача. Футболистите са оптимисти. Лудогорец е традиционен участник в групова фаза. Футболистите обичат такъв тип мачовете. Емоциите в групата е различа. Стадионът ще е пълен и това е престиж. Искам да благодаря на хората, които ще ни подкрепят“, каза Генчев.

„За да имаме успех утре трябва да играем като юмрук. Новите играчи чувстват помощта на всички и максимално бързо се адаптират към отбора. ЦСКА е отбор, който разполага с много добри футболисти и всички ще искат да се докажат и да заявят място да са титуляри.

Исках първия мач да е домакински. Всеки отбор е добър и срещу всеки имаме шансове. Нека минат първите мачове, за да видим как ще се развият нещата. Имаме шансове да се класираме, дори съм сигурен, че ще го направим“, каза още треньорът на шампионите.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още