Треньорът на Левски Станислав Генчев коментира равенството 0:0 срещу Арда в контрола. По думите му пропуските са най-притеснителният детайл от проверката, макар че посочи и добри неща в нея.

„Притеснява ме, че завършихме 0:0. Всеки един мач, в който Левски не вкарва, е проблем. Втори пореден мач не успяхме да отбележим и това ни показва върху какво трябва да работим. Стояхме добре на терена, държахме висок ритъм, но втори пореден мач пропускаме много чисти положения и не е добре“, започна Генчев.

Много пропуски и втори пореден мач Левски не вкара (ВИДЕО)

„Не смятам, че имаше умора. В процес на подготовка сме. Днес отборът седя много по-добре, в сравнение с мача с Черно море. Трябва пропуските да ни притесняват най-много. В защита се справяме добре и не допускаме голове, но Левски трябва да вкарва. Имаме положенията, просто трябва да завършваме по-успешно. След 1-2 пропуска може би се поражда нервност. Това се отразява и бързаме. От там идват проблемите“, продължи той.

„Ще има още входящи трансфери. Надявам се в следващите дни да ги обявим. Мислович беше болен. Другите нямат проблеми“.ю

Александър Тунчев: Първият кръг играем от 18:30, не е нормално

„Казах, че е възможно да се разделим с четирима футболисти, но не съм казвал имена. Ако някой не държи нивото на Левски, нормално да го освободим. Има много неща, от които съм доволен днес. Физически отборът започва да изглежда така, както ми се иска. Притискаме постоянно противника, не допускаме положения пред нашата врата. Това са важни детайли, но във футбола има две фази на играта. В атака доста трябва да променим нещата и да отбелязваме голове“.

„Не вярвам да има нервност при Алекс. Два мача не е вкарал гол. Нищо фатално не се е случило. Той е много важен футболист за нас и като дойдат официалните мачове ще започне да вкарва“, каза още Генчев по темата Александър Колев.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS