Щастливият треньор на Черно море Тича: Спартак са като Голдън Стейт Уориърс, но просто не им вървеше

Добри Атанасов Добри Атанасов

Изключително доволен от ценната победа на Черно море Тича над Спартак Плевен с 88-81 остана треньорът на варненци Галин Стоянов Патрика. Той похвали всички момчета за проявения характер. Каза добри думи и за съперника, като заяви, че Спартак са като Голдън Стейт Уориърс, но просто снощи не им е вървяло.  

„Успяхме да ограничим Мартин Маринов до 6 точки, Константин Коев и Титков до 8. Имайте предвид, че това са играчи, които могат да вкарат 20 точки във всеки един момент на мача само в едно полувреме. Успяхме да ограничим основни реализатори. Да, Николай Маринов вкара 23 точки. Той е момче за подражание отвсякъде. Имах идеи за мача, някои от които сработиха, други не толкова. Проявихме характер. Симеон Илиев бе с много сериозни проблеми в кръста. Той превъзмогна себе си. При Коча и Гавин се наблюдава класа. Основни мотори. Играят за отбора. Веско също силно игра, Мартин Стефанов се включи добре. Отборът на Плевен е много интересен тим. Като Голдън Стейт Уориърс са. Просто днес не им вървеше”, заяви след мача треньорът на победителите от Черно море Тича Галин Стоянов-Патрика.

Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук