Стефан Аладжов: Зарядът за дербито е съвсем друг

Георги Атанасов Георги Атанасов

Легендата на Левски Стефан Аладжов бе гост на Пресклуб България, където бе запитан за предстощото дерби между "сините" и ЦСКА:  

"Горе долу е добър отборът, купиха се добри футболисти, даже в подготвителния период го показаха. По-добре от ЦСКА, но в тези мачове никога не може да се каже този отбор е по-добър. Ние винаги ще сме за Левски в този труден момент, финансова криза. Би трябвало да играят силно и да победят, говоря за Левски. Когато побеждаваш, по-лесно ще се уредят и финансовите проблеми и футболистите са хората, че са по-добри и които трябва да го докажат на терена. Проблемите трябва да ги решава ръковоството, което няма да слезе долу на зеления терен и за съжаление са закъснели с решаването на тези проблеми. Действително Левски е с най-голямата публика."

"Искам да се върна 1968 година, когато победихме ЦСКА със 7:2. Тогава никой не е предполагал, че между тези два отбора ще се получи такъв резултат, още повече, че ни поведоха в третата минута. Те бяха изпълнени със силни футболисти. Мотивацията винаги е на ниво. Зарядът е съвсем друг" каза Стефан Аладжов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още