Стефанов: Щом 70 клуба са те подкрепили и се мислиш за президент, значи си прост

dsport.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на „белите“ с 1:0 срещу Арда. Той не пропусна да коментира и най-актуалните теми от българския футбол.

„Тежък мач. Те имаха своите положения. Не съвсем опасни, но нали знаете, има го във футбола. Важното е, че победихме. И най-грозната победа е по-хубава от загуба“, каза за мача босът на Славия, след което подхвана темата за БФС, протестите и Димитър Бербатов.

„Преди 2-3 месеца поканих Бербатов и хората му на диспут. Не се яви никой. Казах му като иска да дойде. Не при тея дечица, които ги е изкарал да трошат. За мен този човек трябва да понесе цялата тежест на закона. Да закараш децата, да ги подстрекаваш. За мен трябва да бъде наказан за подстрекаване за извършване на вандалски действия. Искам да го питам за какво иска да стане президент“, каза Стефанов.

„Не смея да му обясня, защото ще помисли, че живеем в Аборигения. Съмнявам се Бербатов да бъде вписан. След като можеш да претендираш, че 60-70 клуба са застанали зад теб и си законния президент, значи си много прост. В българския футбол има над 600 клуба. Би трябвало малко да се чукнеш в главата, ако има нещо в нея. До момента виждам само желания без никакво покритие. Щял да направи много неща. Как? Ще извади пари от джоба си?“, попита реторично той.

„Ако ми покажете един човек, който е пил едно кафе от него… Аз ще бъда в понедленик в Бояна. А той дали ще дойде? Той дойде, когато нямаше никой там. Ще го видим дали има панталони. Да каже какво иска. Иска да стане президент. Ние само на конгреси ли ще си играем. Вместо да работим за футбола, той иска да прави конгреси. Стига толкова. Аз ако съм Боби, ще направя един конгрес, да го сапунисат и да си ходи. Той ще бъде президент. Единият ще живее в Испания, другият в Англия. Как я виждате тая? Не я виждате. Нека да знаят хората. По Skype? Ще казваме на този мач тоя ще е съдия, тоя ще е делегат и на Skype ще се разбираме. Айде стига. 27 години се занимавам с тия неща. Това е глупаво“, каза още Венцеслав Стефанов.

След градушка и порой, слънцето огря Славия

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още