Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич остана доволен от представянето на тима си при победата с 2:0 над Крумовград във втория приятелски мач за двата отбора от лятната им подготовка.

Младоците донесоха успеха на ЦСКА срещу Крумовград (ВИДЕО)

„Дойдохме на лагер в Банско, за да направим основата на това, което искам да виждам. Следващата стъпка е да надградим на това, което имаме до момента. Аз останах достатъчно доволен от играчите както през първото, така и през второто полувреме“, заяви Стипич минути след контролата в Банско.

„Да, ние работим неуморно за намирането на нови игра. Искаме да се подсилим на няколко позиции и затова всички работим неуморно. Основата на това, футболистите на изберат да дойдат в ЦСКА, е добрата атмосфера и добра игра“, каза той за селекционния процес в клуба.

Новият треньор на ЦСКА напъди Брадли де Нойер

Той коментира решението за отстраняването на Брадли де Нойер: „Решението бе взето за доброто на клуба, а не конкретно за Брадли де Нойер. Някои неща трябва да останат конфиденциални. Той не е лошо момче, но не е играч с качествата, които ние търсим на терена". 

„Вчера той пристигна на лагера и тренира индивидуално. Днес отново тренира индивидуално, а от утре вече ще тренира с отбора“, каза Стипич за ситуацията с Амос Юга.

„Условията са много добри. Тук в Банско има отбори от Западна Европа. Условията са близки до тези, които има на много места в Западна Европа. Имаме всички условия да прекараме една добра подготовка откъм хотел, храна и терени“, каза той за условията в Банско, при които се готви ЦСКА.

Амос Юга вече е при ЦСКА в Банско и тренира индивидуално (ВИДЕО)

„Наистина съм много доволен. Има много деца, които идват да ни гледат, което много ме мотивира, пълни ми сърцето и ми дава увереност да работя още по-усърдно в отбора“.

„Държа на всички, няма значение дали са млади, или не. Харесвам както млади играчи, така и такива с опит и като цяло съм доволен от групата, с която разполагам“, завърши старши треньорът на ЦСКА.

ЦСКА уреди контрола с Берое

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS