Селекционерът на Шотландия Стив Кларк очаква нов труден двубой за отбора му в група "А". В първия си мач на Евро 2024 "гайдарите" загубиха с 1:5 от домакина Германия.

"Очаквам труден мач. За нас това е да се прегрупираме и да тръгнем отново. Това е толкова просто. Става въпрос за това да се справим по-добре, точно това. Играчите искат да се върнат и да играят по-добре и мисля, че това е съвсем стандартно, когато играеш толкова слабо и се разочароваш", сподели Кларк.

"Както казах, когато говорих с много от вас в неделя, става въпрос за това да се справяме по-добре, да работим по-добре в играта. Мислехме, че сме добре подготвени за Германия, очевидно не беше така. Затова този път мисля, че е по-добре да не казваме твърде много и да се надяваме, че с действията си на терена ще покажем, че сме се подготвили добре и един положителен резултат би бил прекрасен".

"Бях много впечатлен от швейцарците. Мисля, че бяха отлични, наистина добри през първото полувреме, а след това контролираха добре второто полувреме и когато се нуждаеха от късен гол, за да свалят малко напрежението, успяха да го вкарат", добави той.

Анди Робъртсън: Трябва да върнем доверието в играта си

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS