Стоичков глези гости с чипс от месо

dsport.bg

Христо Стоичков ще поглези гостите си с продукти с маркови деликатеси на представянето на своя бранд „H8S“ в столичния хотел „Маринела“ на 28 септември. Чипсовете от месо вече атакуват пазара, а Кавалера на „Златната топка“ е рекламно лице на популярна гама в серия кулинарни изложения в Европа. Ковид-19 обаче все още не е дал зелена светлина за програмата на много популярните „сбирки на чревоугодниците“. Така поканените на събитието на Камата ще имат честа първи да се насладят на деликатесите. „Всичко трябва да е ТОП ниво!“, обяви голмайсторът на Мондиал-94 в поканата си за партито.

Голямото предизвикателство за домакините на афтърпартито обаче ще е срещата с олимпийците-медалисти, където над 200 претенциозни гости от спорта ще трябва да бъдат почерпени с дивечовата им гама от победителката в Master Chef 2 – Севда Димитрова.

На 29 септември те ще сменят местата си със Стоичков при представянето на книгата „България на Олимп“. Уникалното издание на „Софтпрес“, което за първи път събира героите на нацията от всички спортове, е с автори Владимир Памуков, Тодор Шабански и Бончук Андонов.

Книга събира под знамената олимпийските герои на България

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още