Стоичков: Лаутаро Мартинес притежава страхотни качества, ще пасне в Барселона

| Испания

Българската футболна легенда Христо Стоичков смята, че Лаутаро Мартинес притежава страхотни качества и ще пасне идеално в Барселона.

„Лаутаро Мартинес притежава страхотни качества. Мисля, че ще пасне идеално в Барселона и няма да има нужда от много време за адаптация“, коментира Стоичков пред „TyC Sports“.

„В Барселона Мартинес ще може да се учи от Луис Суарес. И съм сигурен, че ще се разбира отлично с  Меси, Гризман и Дембеле", добави Камата.

„Лаутаро Мартинес обича конкуренцията, а не просто да вкарва голове. И го доказа през последната година”, продължи той.

„В Барселона ще трябва да се адаптира към стила на игра на отбора. За да го направи, трябва много да тренира.”

“Прекарах осем години в Барселона, играейки и отляво, и отдясно. Всеки може да е резерва или титуляр - всичко зависи от това как тренира през седмицата", каза още Стоичков.

Христо Стоичков прогнозира добро бъдеще за националния отбор на Аржентина
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още