Стоичков отново на стадион ''Марица''

dsport.bg

Легендата на българския футбол Христо Стоичков стъпи отново на стадион "Марица", откъдето тръгна за големия спорт. Камата пристигна за честванията по повод 100-годишния юбилей на клуба.

Христо Стоичков преди мача срещу Левски: Желая успех на ЦСКА (ВИДЕО)

Стоичков бе посрещнат от президента на клуба Христо Христов, който му връчи "жълто-син" шал. Той веднага бе обграден от десетки малчугани за автографи и снимки. 

"Чувството да се върна тук е уникално. С голямо удоволствие минах и през училището, в което учих, в квартала, в който съм живял. Винаги съм популяризирал както Марица, така и другите пловдивски отбори Спартак, Ботев и Локомотив. Вълнението ми днес е голямо", заяви Стоичков.

Празникът по повод 100-годишнината на Марица ще продължи с мач между деца, а след това сили ще премеят и ветерани на клуба, предвождани от Стоичков срещу сборен отбор от пловдивски звезди. 

Стоичков: В сектор ''Г'' идете и ЦСКА подкрепете

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още