Стоичков специален гост на изложбата "България през стъклото на времето" в Рим

dsport.bg

Снощи, със звездно присъствие и при огромен интерес, бе открита изложбата "България през стъклото на времето" в Рим, която ще бъде до 12 януари 2020 г. Събитието се проведе в Музея на Рим в Трастевере, като специален гост бе легендарният футболист Христо Стоичков. 

Изложбата е по повод 140 години дипломатически взаимоотнешения между Италия и България, както и 140-годишнината от обяваването на София за столица на страната ни. На събитието присъстваха посланикът на България в Италия Тодор Стоянов, президентът на фондация "Валори" Антонина Стоянова, както и директорът на българския институт в Рим Яна Яковлева. На изложбата посетителите ще могат да видят снимки от България от началото на 20-ти век, както и съпоставящи фотоси от Италия от същия период.

Камата се снима пред Колизеума

Камата изненадващ гост на унгарски отбор и български национал

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още