Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че вярва в президента Румен Радев, както и в новото правителство, което ще се формира, за да бъде решен казусът със стадион „Българска Армия“ и неговия ремонт. Той говори преди мача от Лигата на конференциите срещу Рома. 

„Не може на мен всичко това да не ми влияе. Не може да виждаме една неправда и един терор върху ЦСКА, едно малтретиране върхъ ЦСКА. През последните години на Локомотив Горна Оряховица са дадени 1 милион, на Ботев Враца и там са дали 1 милион, на Ботев Пловдив помогнали не с 1 милион, а с близо 24-25 милиона, не ги помня вече, то паметта ми започва да ми изневерява, защото то е много нещо. На Локомотив Пловдив са дали 14 милиона“, сподели Младенов.

„По време на предишното правителство бе подписан договор с Титаните. Беше подписан договор, който зароби ЦСКА. Ние на година плащаме 1 200 000. Защо ги плащаме тези пари. Защо на другите отбори се помага, а от нас се взима. От ЦСКА се цица и то наистина е така. Аз вярвам, че тази неправда ще се промени. Вярвам в Радев, нашият президент. Аз откакто се помня такъв президент не съм виждал. С юмрука си излезе и разтресе цялата държава. Вярвам в Петков, Василев и Рашков, които вече са любимци на народа. Вярвам, че те ще поправят тази непреавда. Единствено от нас се взима и на Славия, и на Локомотив София никога не се е помагало, излъгаха ги, че ще им дадат, но не им дадоха. Защо на едните дават, а от другия, от нас взимат. Кой собственик ще дойде, ще влага постоянно в базата и клуба, ще спонсорира определени спортове и отгоре на всичко ще го тероризираме да плаща и наем“, добави той.

„Това е неправдата, което вярвам, че това ново правителство ще промени. Убеден съм в това нещо, вярвам им сляпо.“

„Феновете са прави да бъдат недоволни и да изискват повече от всякога. Ние искаме от държавата само разрешително, за да си построим стадиона. Поне когато не ни се дава, да не ни се и взима. Не би трябвало преди този мач с Рома да коментираме точно тази тема. Беше необходимо и аз да взема отношение по тази тема.“

„Този договор е крайно несправедлив и се подписа от Титаните с предишното правителство. Това, което се е направило зад гърба ни го разбрахме едва след това – да се дава по 120 хиляди лева на месец.“

„Не успяха да ни затрият и то благодарение на този собственик, който е в момента – Гриша Ганчев. Надявам се правителството, което ще се формира сега ще промени тази неправда“, каза още Стойчо Младенов.

Халф на Рома: Познаваме ЦСКА, мачът в Италия беше труден

Моуриньо остави трима титуляри в Рим

Моуриньо: В България се чувствам като у дома си сред приятели (ВИДЕО)

Младенов: Ще сглобим състав, с който да се противопоставим максимално на Рома, състоянието на терена е отчайващо

ЦСКА надъхва феновете си преди домакинството на Рома

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS