Треньорът на Лудогорец бе разочарован от пропустата победа над Марибор в Лига Европа. Той обаче не се отчайва и дори смята, че тимът има големи шансове за класиране напред. Стоев отбеляза, че играчите му се опитват да правят твърде сложи неща.
"Аз да коментирам дали сме по-добри? По-хубаво медиите да кажете, играхме в половината на Марибор през повечето време, това е достатъчно показателно за класите. Проблемът е, че в главите на играчите винаги има някакви решения за последния пас. Футболът е проста игра, колкото по-просто играеш стигаш до ситуации. А те мислят сложни варианти, от там идват и проблемите в бързината", сподели Стоев.

"Не очаквах Марибор да играе толкова дефанзивно. С човек по-малко стана по-трудно, защото те съвсем се затвориха. Направихме доста грешки, които не трябваше. Искаше ми се и Битон и Марселиньо да са вътре, но нямаше да са ефективни предвид състоянието на Битон в момента. Съмнявам се да подходят по-същия начин и в следващия мач, няма да бъдат толкова дефанзивни на собствен терен", добави Стоев.

"Всичко е възможно, надяваме се да не се стидне до дузпи, надяваме се да стигнем до нужните попадения, за да излезем победители", сподели треньорът на Лудогорец.

Футболистът на "Орлите" Козмин Моци заяви:

"Показахме по-добра игра, отколкото е резултатът. Няма значение, има още един мач. Имаме цяла седмица, за да гледаме какво трябва да направим в Словения, за да се класираме".

"Само късметът ни липсваше, имахме няколко положения, в които можехме да вкараме. Мисля, че ако бяхме вкарали веджъж щеше да има и още. Смятам, че ако играем по същия начин там ще се класираме", допълни футболистът.

Играчът на Лудогорец Стефан Баджи сподели:
"Доволен съм от резултата, мисля, че е добър и не чак толкова добър. Сега трябва да се приготвим за следващия мач. Бе трудно, опитахме да вкараме, имахем доста шансове, вратарят им бе много добър, добър са в защита. Сега трябва да отидем там и да се класираме".

"Резултатът не е добър за нито един от двата отбора, сега ще се насочим към следващия мач. Марибор има хубава организация в защита, искахме да ги извадим от равновесие, но не се получи. Който е по-умен той ще спечели. Адаптирах се, чувствам се добре тук, бях приет много добре", добави Баджи.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS