Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че очаква разградчани да се класират за групите на Лига Европа.

„Всеки треньор очаква отборът му да се представи добре. Намираме се в плейофната фаза, където елиминирането на противника ще ни даде възможност да играем в Лига Европа. Очаквам да излезем с чест и от двата двубоя и да се класираме за групите на Лига Европа“, коментира Стоев.

„По принцип всеки мач си има своята стойност и своята важност“, добави той.

„Нямаме сериозни проблеми. Има някои футболисти, които са с болежки, но се надявам да не са сериозни и да не окажат влияние за предстоящия двубой“, продължи той.

„Най-хубавият сценарий е да можеш да си решиш сблъсъка още в първия мач. Ако решим всичко в първия двубой, ще е чудесно. Ако не решим всичко в Разград, има и втори двубой. Трябва да се представим убедително в първия двубой. Два двубоя са и в никакъв случай не ги изключвам като два мача.“

„Като класа е ясно, че Марибор е по-силен от предишния ни съперник. Един организиран отбор са, който играе добре и в двете фази на играта. Очакват ни два не леки двубоя.“

„Важността на мача е изключителна.“

„Футболистите трябва да са спокойни и уверени в действията си на терена. Естествено, че съставът е избистрен. Запознати сме с това, което представлява отбора на Марибор“, каза още Стойчо Стоев.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS