Бившият футболист и настоящ администратор на ЦСКА Стойко Сакалиев съобщи в социалните мрежи чудесна новина. Неговата дъщеря Любомира се е преборила успешно с коварната болест, която я застигна преди около година. „ТЯ Е ЗДРАВА“, съобщи любимецът на „червените“ фенове.

Преди около година Стойчо Сакалиев отправи зов за помощ. След дарителска кампания бяха събрани нужните 70 хиляди лева за лечението на дъщеря му в Лондон. Той поднесе благодарността си към всички.

Ето какво сподели Сакалиев в личния си профил във Facebook:

„Здравейте, приятели! Измина малко повече от година, от най-тежкият момент в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте, както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден-денят, в който ще Ви кажа: ТЯ  Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща , но не знам точно какво , защото всичко в мен гори от щастие... Благодаря на всички лекари , приятели , познати и непознати хора … благодаря за енергията която дадохте на Люби. Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете…стократно.

Има и друго което искам да споделя. Останаха средства от Вашата помощ , те ще бъдат пренасочени за друго дете, което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро ,коя кауза ще подкрепим заедно, отново благодарение на всички вас!

БЛАГОДАРЯ!“

В четвъртък ЦСКА гостува на румънския Сепси в реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. На "Българска армия" столичният тим загуби с 0:2 и ще търси знаменит обрат. 

Зов за помощ! Стойко Сакалиев се нуждае от подкрепа

Сакалиев: Процедурата на дъщеря ми започва на 14 февруари

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS