Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че най-голямата загуба ще е за Филип Кръстев, ако не остане в Левски и през следващия сезон.

„Сините“ стартираха подготовка, а Мъри сподели, че има принципна договорка и се очаква младият полузащитник да остане на „Георги Аспарухов“. Според специалиста Кръстев е отишъл неподготвен в чужбина, а Левски му е помогнал да се чувства щастлив.

„С Филип Кръстев имаме принципна уговорка. Към завършване отиват нещата, но докато не изпратят всички документи от клуба му, нищо не е ясно. За мен голяма загуба няма да е за Левски. Не че няма да е – един млад, добър футболист, който намери своята почва. Най-голямата загуба ще е за Филип. За първи път играе редовно, с любов от хората. Трябва да играе, за да стъпи на по-сериозно европейско ниво. Може отново да отиде неготов в чужбина. Футболисти винаги ще се намерят за Левски и аз ще намеря, но е важно за Кръстев. Той помогна много за отбора, но и Левски му помогна да се чувства щастлив", заяви Стоилов по темата.

Левски ще има втори отбор през следващия сезон

Мъри Стоилов: Целите са високи – шампионска титла и групи на евротурнирите (ВИДЕО)

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS