Мъри: Не усещам достатъчно доверие в начина на моята работа (ВИДЕО)

dsport.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че е не доволен от управлението на клуба и не усеща достатъчно доверие в начина на неговата работа. 

Станимир Стоилов: В името на Левски съм диктатор (ВИДЕО)

"Имам доста претенции, включително и към мен. Не ми харесва управлението на Левски, казах го и на ръководството и трябва да го подобрим. Не мога да лъжа хората. Дойдох, за да казвам истината. Тези допълнителни проблеми създават напрежение върху мен и отбора. Има хиляди неща, които трябва да се изчистят и да се оправят в клуба. Не усещам достатъчно доверие в начина на моята работа. Аз ще работя точно така както мисля, че Левски трябва да се управлява. Единствената битка, която мога да загубя, е на терена. Битка за истината в Левски няма да загубя. 

Няма да има многовластие в Левски и всеки да си дърпа чергата. Или ще носим цялата отговорност аз и Иво Ивков или няма да ни има. В името на Левски съм диктатор. След като сме назначени ще се съобразяват с нас. Дойдох да се боря за честно и правилно в Левски. На много хора няма да им хареса и ще започнат да пускат сълзливи декларации, но това не ме плаши ", каза Мъри. 

"Ние сме в една лодка. Всички, които работим в клуба. Харесва ли им, или не - това е положението. Истината е най-лесната битка в живота. Казвам винаги истината и така ми е лесно. Други много лъжат и после не помнят какво са казали. Обещах работа и честност. Вече ми се натрупа повече. Съжалявам най-вече, че няма да бъда на пейката за мача с ЦСКА. 

Или ще управлявам аз, както ми харесва, или ще се разхождам по улиците и ставам рибар. На Управителния съвет трябва да им обяснявам. Ако имам нещо да обяснявам го казвам на Сираков, защото знам, че ще ме разбере. 

Стадионът се пълни, атмосферата е идеална. Не трябва да се разваля нещо добро. Знам, че има много съветници. Само че Римската империя и Левски се разпаднаха заради съветниците. 

Мисля, че ще намерим общ език. С Ивков започнахме да работим в екип без да сме работили заедно преди това. Сираков е тук всеки ден и вижда какво се работи. След като имах уверението, че всичко ще е наред, а в момента не е, значи нещо трябва да се подобри", добави още той. 

НКП на Левски призова ангажиментите да се спазват, за да няма недоволство

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ