Стоилов с емоционален коментар за 2008 година и сълзите на изтърпяната мъка

dsport.bg

Станимир Стоилов направи емоционален коментар за изгонването си от Левски през 2008 година и сълзите, които преля след спечелването на Sesame Купа на България преди няколко месеца.

Мъри: Левски първо се показа, а след това гръмко заяви в Европа, сега имам притеснения

„Да, имаше болка. Бяхме изгонени от Левски след 4 прекрасни години в Левски, при положение, че бяхме изпълнени всички поставени задачи и идеи. Оставихме Левски с 30 млн. печалба за Левски за 4 години. Имахме идеи за нов стадион, за ДЮШ. Дълго време в човек има огромна болка. Има чиста злоба, съжаление. Ние работехме за доброто на Левски. Ако беше продължен същия път, който подхванахме щях да го приема по-леко. Когато ни махнаха пътят бе друг – надолу, надолу, надолу и стигнахме под дъното. Ако бяха продължили по същия път, нямаше да има такава болка. Идваха нови хора, всеки с някакви нови идеи, които обаче се даваха от хора, които никога не бяха постигали нищо“, заяви Стоилов преди Нова телевизия.

„Болката не зарасна, аз я помня и често я напомням, за да не се повтаря. Една от причините да не искам да се връщам в Левски 13 години бяха лошите съветници. Всички ни виждаха като опция да си измият имиджа те и да се спасят те“, допълни специалистът.

„Сълзите от радост са голямо нещо. Моята дъщеря си идва рядко в България. Сълзите ѝ след спечелената Купа. Това бяха сълзите на изтърпяната мъка, защото събрах много мъка покрай Левски. Хиляди неверни глупости се говориха, за да кажат колко лоши сме били ние през първия ни престой. Срещу нашата работа стояха огромните успехи“, заяви Стоилов.

„Компромис за Левски не правя. Много се опариха, други не вярваха. Наложи се да се разделям с хора, които съм ги чувствал важни. Компромисът е краткия път към провала“, допълни специалистът.

Станимир Стоилов: Много тегав ръководител съм, сега мисията ми е лична

Лудогорец праща Сотириу в Хирошима

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ