Стотици фенове на Лудогорец се снимаха с деветата поредна купа

| Лудогорец, БГ футбол

Стотици фенове на Лудогорец се снимаха с купата за деветата титла, съобщиха от клуба. Събитието се проведе на площад „Независимост” пред Общинския културен център. Празникът започна с шампионски танц – малките танцьори от ДТШ”Хорце” и ТА”Булгарика” изпълниха авторския танц „Футболисти” на Румен Иванов и доц. Бисер Григоров. Те получиха аплодисменти и от двама футболисти от Лудогорец, които бяха в публиката – Георги Терзиев и Мавис Чибота.

След това танцьорите от „Хорце”, „Булгарика” и „Калина-Рада” поведоха няколко кръшни народни хора, в които се включиха мнозина любители на българския танц. Освен традиционното Право хоро, на площада тропнаха и танц от Осенец – „Повръщанка”, както и „Калгамашка” от бургаското село Еркеч.

Жителите и гостите на Разград имаха възможност да се снимат с деветата купа на „Лудогорец” преди, по време на и след като завърши лятната инициатива „Танцувай с нас”.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още