Стотици се включиха в шествието на феновете на Локо Пд

Стотици се включиха в автошествието организирано от фенклуб Локомотив Пловдив. Привържениците на "смърфовете" са недоволни от факта, че държавата се ангажира с завършването на строежа на стадион "Христо Ботев". Както е известно преди време феновете на градския съперник Ботев се срещнаха с премиера Бойко Борисов, който изрази готовността си да помогне на клуба да завърши съоръжението.

Феновете на Локомотив се обявиха против подобна идея и категорично заявиха, че не са съгласи държавни средства да бъдат давани за построяването на стадиона на Ботев Пд. Поради тази причина те организираха мирно шествие в Пловдив, в което се включиха стотици привърженици на "смърфовете". След него фенклуб Локомотив Пловдив пусна специално изявление в страницата си във Facebook.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още