Страхотна новина за феновете в Испания - стадионите отново ще са пълни

dsport.bg

Облекчение за феновете и професионалните клубове в Испания, след като властите решиха да отворят стадионите и залите от началото на следващия сезон. По този начин постепенно спортът и бизнесът, като неизменна част от него, ще се върнат към нормалния си ритъм.

„Връщаме се към нормалността що се отнася до феновете на стадионите“, заяви здравният министър Каролина Дариас по време на министерски съвет.  

Правителството на Испания премахва ограниченията за броя зрители в залите и по стадионите, като се премахва и задължителното носене на маска по време на спортно събитие.

Пандемията от коронавирус повлия финансово върху клубовете именно заради липсата на публика по време на мачовете им. Ограничен брой привърженици се завърнаха по стадионите едва към края на сезона.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още