Страхотно видео: Как Гришо се подготвя за сезон 2020?

Емил Евтимов Емил Евтимов

В традиционната си поредица преди началото на новия сезон от АТР ни зарадваха със страхотно видео, в което ни показват как върви подготовката за сезон 2020 на ракета №1 на България Григор Димитров.

За никого не е тайна, че Гришо е един от най-добре подготвените физически тенисисти, но как се постига това страхотно ниво? Отговорът, разбира се, са много тренировки във фитнеса като те комбинират сила с баланс и координация.

Видеото ни пренася в един ден на Гришо от подготовката в Монте Карло и случващото се зад завесите. Българинът се подготвя в популярния местен клуб Monte Carlo 39 и споделя какво е най-важно за периода на подготовката.

Мнението си споделят и едни от най-важните хора до него - фитнес треньорът Себастиан Дюран и физиотерапевтът Кейси Кордиал.

Голяма чест за Гришо, откри покрива в Сидни

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още