Ерлинг Холанд е специален футболист. Това е ясно на всички, особено след невероятните 55 гола в 58 мача за Манчестър Сити, където той пристигна миналата година като една от най-големите звезди на световния футбол. Но специалните качества се дължат на специално отношение, особено по време на сън.

По време на гостуване при YouTuber-а Логан Пол, 23-годишният норвежец разкри, че обръща голямо внимание на добрия нощен сън, като поставя тиксо на устата си преди лягане и носи специални очила, блокиращи синя светлина, три часа преди лягане.

„Мисля, че сънят е най-важното нещо на света. Добрият нощен сън изисква прости неща – очила, блокиращи очите, изключване на всички сигнали в спалнята. Правенето на много неща в един ден не е най-доброто, но правенето на едно нещо непрекъснато за дълго време наистина се отплаща. Трябва да опитате да залепите устата си. Аз спя така. Имам и сауна у дома и я използвам почти всеки ден“, казва Холанд.

Преди време Холанд открехна завесата и към необичайния си хранителен режим, включващ телешко сърце и черен дроб. Водата му се пречиства от сложна филтрираща система. А първото, което прави сутрин, е да "получи малко слънчева светлина в очите."

Футболистите в Англия избраха Холанд за номер 1

Фенът, който разцелува Холанд, се оказа световен шампион по бокс (ВИДЕО)

Холанд показа лоялност и не се подписа върху фланелка на Ливърпул

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS