Струмска слава се обяви против Бербатов: Спрете с опитите за дестабилизация на футбола

dsport.bg

Втородивизионният Струмска слава публикува в социалните мрежи остра декларация против нов Конгрес на БФС.

Ето какво написаха от Радомир: 

Струмска слава (Радомир) призовава за незабавно прекратяване на опитите за дестабилизация във футбола ни!!!

Българският футбол, а и цялото ни общество, са изправени пред тежки изпитания – здравна, икономическа и социална криза. Всички изпитваме последствията на гърба си, но вместо това да ни накара да се обединим и да работим заедно за намирането на решения, определен кръг от хора, самопровъзгласили се за „революционери“, не спират да сеят раздор и да подклаждат конфликти във футболните среди. Чуваме, че сега щели да организират нова подписка… Но на какво отгоре? И така докога? Кой ще плати цената за всичко това?

Конгресът мина, клубовете ясно изразиха волята си – и макар това да не се харесва на някои, изборът е ясен. Волята на българското футболно семействво бе категорична – да започнем всички заедно да работим за решаването на най-важните и наболели проблеми, а не да продължим да водим измислени войни. Интерес от последното имат само тези, които не успяха да превземат властта. За тях това явно е единствената цел. От всичките им действия дотук съвсем не личи, че мислят доброто на българския футбол – напротив. Те не спират да критикуват и използват всякакви средства, за да внасят напрежение и конфликти между клубовете. Но замисляли ли са се утре как биха работили с тези хора, с тези отбори?! Хубавото е, че вече все по-малко са тези, които се хващат на играта им.

Защото тя не е тази, която ще донесе по-добро бъдеще за българския футбол. Истината е, че пътят е само един – единение, сплотени и задружни действия в името на общото бъдеще за нас и нашите талантливи деца. Нека спрем веднъж завинаги този цирк и да се захващаме за работа!

БФС активно работи по изграждане на програма за стимулиране на клубовете за развитие на собствени кадри

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още