Струва ли си да се играе на мачове с Фаворит?

dsport.bg

Едни от любимите онлайн залози на всеки играч са свързани с мачове, в които единият отбор е считан за изявен фаворит и се очаква да излезе краен победител. Коефициентът при подобни залози е много по-нисък, но надявайки се да реализират лесна печалба, клиентите са готови да залагат и по-големи суми.

Светът на спортните залози е многообразен. Понякога има мачове с изравнени сили, друг път единият отбор или играч е счтан за безспорен победител. Вероятно добре известно ви е, че спортните събития могат лесно да бъдат разпознати по коефициентите. Когато в едно спортно събитие ставките са изравнени, значи, че в двубоя не се отдава категорично преимущество за нито една от двете страни. Когато единият коефициент е по-нисък от другия, очевидно си имаме работа с голямо предимство за едната страна. Повечето от залагащите са склонни по-често да търсят залози за изявен фаворит, тъй като те носят по-малка опасност от загуби.

Bet365 има една интересна и уникална страница, която е създадена точно за тези играчи. Ако отворите секцията Мачове с Фаворит в Бет365, в която се поставят само мачовете с отявлено предимство за единия отбор или за състезател в няколко вида спорта, вие ще научите всичко, което трябва да знаете, непосредствено преди да направите избор си за подобен вид залози. 

 Какво представляват Мачове с Фаворит?

Секцията Мачове с Фаворит е посветена специално на всички събития от определени спортове, при които има изразен фаворит за победа в крайния резултат.

Bet365 цели да даде бърз достъп до залозите с най-висок процент вероятност за успех, а повечето играчи предпочитат да залагат именно на мачове с фаворит, особено когато залагат на фишове с множество селекции. Разбира се, на 100 % сигурен залог не съществува, но в този случай вероятността е по-голяма, в сравнение с мачовете с еднакви ставки и за двата отбора. Все пак важен момент е, играчът да притежава професионални познания за моментното състояние на съперниците, а впоследствие - да се довери на вътрешния си усет и да се надява на късмет.

Какви са коефициентите за Мачове с Фаворит?

Страницата на Bet365 включва двубои, при които коефициентите са под 1.50 за спортове без равенство като тенис, баскетбол, волейбол и т.н, както и коефициенти под 1.80 за спортове с равенство като футбол и хокей.

Важен дейтал е, че Bet365 предлага залози за Мачове с Фаворит в 9 спорта – футбол, тенис, американски футбол, баскетбол, волейбол, дартс, ръгби лийг, хандбал и хокей на лед. За всеки от изброените спортове, ще може да намерите Мачове с Фаворит.

Когато искате да заложите на мач с фаворит от друг спорт, тогава трябва да го потърсите по обикновения начин с ровене из всички събития в раздела на спорта.

Платформата на букмейкъра позволява да потърсите такива двубои в по-кратък или по-дълъг интервал от време – между 3 и 72 часа, както и дава възможност да се подредят мачовете не по часа им на започване, а по коефициент, което е полезно, за да откриете безспорните фаворити в предстоящите сблъсъци.

Как да залагаме на Мачове с Фаворит?

Въпросните секции са обособени в отделни раздели към секция Спорт. Ще достигнете до въпросния раздел още през началната страница. За целта трябва да се насочите към вертикално меню с различните спортове в лявата част на сайта. Най-отдолу е позициониран разделът Мачове с Фаворит. Избирайки го, в центъра на екрана ще ви се покажат всички срещи с изявен фаворит, вие може да направите вашия избор и след това да заложите определена сума.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук