Сунинг води преговори за рефинансиране на дълга на Интер

dsport.bg

Сунинг води преговори с Баин Капитал за рефинансиране на текущия дълг от 400 милиона евро и за допълнителен заем от 200 милиона евро, за да се стигне до края на сезона.

„Sole 24 Ore” и “Il Corriere dello Sport” съобщават, че Сунинг все още води преговори с BC Partners за продажбата на мажоритарния дял акции в Интер.

Двете страни все още търсят постигането на споразумение, като британският инвестиционен фонд предложи 750 милиона евро, докато Сунинг търси 1 милиард евро.

Съобщава се, че BC Partners може да гарантира печалба, увеличение на плащането след продажбата, но всичко е свързано с растежа на клуба.

Сунинг води преговори с Баин Капитал за рефинансиране на текущия им дълг от 400 милиона евро и за допълнителен заем от 200 милиона евро, за да стигне до края на сезона и да изпълни ангажиментите си.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още