Националният селекционер на Белгия Доменико Тедеско призна, че е разочарован след загубата на "червените дяволи" с 0:1 от Словакия.

"Трудно е да се говори. Ако бяхме спечелили, можех да ви кажа повече за мнението си. Но ние загубихме и искам да бъда възприеман като справедлив мениджър, затова не казвам нищо. Трябва да се доверим на тези момчета. Аз се доверявам на ВАР. Ако те решат, че това е игра с ръка, трябва да го приемем", сподели той.

"За мен е много болезнено тази вечер. Не искам да посочвам с пръст хората. Можете да сте сигурни, че ще говорим за много неща, но ще го направим между нас, а не чрез медиите. Знаех, че един ден ще загубим, но за съжаление това беше днес. Честно казано, няма какво да кажа на отбора, за да се подобри", каза Тедеско.

"Създадохме много шансове, големи шансове. Разбира се, ако вкараме един от тях, тогава играта става по-лесна. Естествено, че всички са разочаровани, но това може да се овладее. Можеш да се възползваш от това. Винаги съм казвал, че нашата група ще бъде много сложна и не трябва да се предполага, че ще излезем от нея", добави селекционерът нa Белгия.

Словакия шокира Белгия в групата на изненадите

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS