Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори преди срещата от 4-ия кръг на ФА Къп срещу Рединг. Нидерландският специалист разкри, че има кадрови проблеми особено за поста на бековете. Все пак Тен Хаг разкри, че има достатъчно широк и добър състав и заяви, че Манчестър Юнайтед ще остане фокусиран и няма да подцени Рединг.

„Може да сме фаворит на хартия срещу Рединг, но футболът не се решава на хартия, а на терена. Трябва да сме подготвени за всеки мач и всеки опонент. За тях този мач е един шанс, но ние трябва да останем напълно фокусирани. Искаме да побеждаваме във всеки мач, всеки следващ е най-важен за мен“, започна Ерик тен Хаг на пресконференцията си преди четвъртия кръг във ФА Къп.

„Имаме кадрови проблеми, но все пак имаме добра селекция и добър състав, с който да излезем срещу Рединг. Джейдън Санчо тренира с групата и аз виждам, че се подобрява. Дали ще играе? Ще взема решението след края на последната ни тренировка на Карингтън. Джейдън прави малки стъпки и се подобрява, мога да потвърдя, че скоро ще го видим в игра“, заяви още нидерландският специалист.

„Имаме различни идеи за развитие на различните играчи, обмислили сме офертите за отдаване на футболисти под наем. Някои ще бъдат пуснати, но за други имаме планове, които са включени с развитието на младите футболисти тук в Манчестър Юнайтед“, допълни Тен Хаг.

На въпрос относно проблемите с бековете на „червените дяволи“, наставникът отговори: „Брандън Уилямс се възстановява още от тежката контузия, която имаше. Диого Далот е със сигурност аут, а Люк Шоу с въпросителен знак срещу името си. Тирел Маласия и Аарън Уан-Бисака се представят впечатляващо и докато поддържат такава форма, аз ще продължавам да им разчитам“.

Ерик тен Хаг не смята да преотстъпва Еланга и Пелистри

Тен Хаг: Никой не може да спре Маркъс Рашфорд да вкара, когато е в настроение

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS