Тервел Пулев очаква фенове от цяла България за боксовото шоу в Пловдив

Ирина Русева Ирина Русева

Тервел Пулев направи тонизираща тренировка в Борисовата градина, зареден с положителна енергия за боксовата гала в Пловидв на 14-ти декември в зала Колодрум. По-малкият брат на Кобрата ще бъде гвоздеят на програмата с мача си срещу силния американец Уебстър.

"Вълнувам се от предстоящото събитие, мисля, че дори на моменти като се подсетя какво ми предстои и се вълнувам. Смятам, че ще е доста добре, доста голямо събитие, радвам се, че за първи път ще бъда гвоздей на програмата, за мен това значи много", коментира Тервел Пулев за слушателите на Дарик радио и dsport.bg.

"Затова сме се трудили досега, вярвам, че съм способен да го победя, въпреки че е труден съперник и няма да ми бъде никак лесно."

"Утре ще направя последна тренировка чисто боксова, след това са малко по-поддържащи. Те ще бъдат в Пловдив. Може би след петък или събота ще продължа в Пловдив."

"Доста хора ми писаха и казаха, че ще се видим там, за което няма как да не се радвам. Да посрещнем нашия гост от САЩ подобаващо, а и заедно сме по-силни."

"Мисля, че се справихме, целите които имахме ги изпълнихме и се чувствам добре, което е най-важното. Много обичам да излизам сред природата, това ме зарежда, днес беше така също. Беше ми даже топло."

Той все още обмисля вариант за песен, на която да излезе на ринга и дори обяви, че готов да приеме идеи от Дарик радио.

"Мисля по този въпрос, може и вие да предложите. Аз съм се старал да не ми изостават функциите на баща, но в случая майка им е доста по-ангажирана, за което съм ѝ благодарен."

Какво още сподели Тервел Пулев - чуйте го в аудиото!.

Кобрата: На брат ми ще му е много трудно, но вярвам в него

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ