Тервел Пулев очаква фенове от цяла България за боксовото шоу в Пловдив

Тервел Пулев направи тонизираща тренировка в Борисовата градина, зареден с положителна енергия за боксовата гала в Пловидв на 14-ти декември в зала Колодрум. По-малкият брат на Кобрата ще бъде гвоздеят на програмата с мача си срещу силния американец Уебстър.

"Вълнувам се от предстоящото събитие, мисля, че дори на моменти като се подсетя какво ми предстои и се вълнувам. Смятам, че ще е доста добре, доста голямо събитие, радвам се, че за първи път ще бъда гвоздей на програмата, за мен това значи много", коментира Тервел Пулев за слушателите на Дарик радио и dsport.bg.

"Затова сме се трудили досега, вярвам, че съм способен да го победя, въпреки че е труден съперник и няма да ми бъде никак лесно."

"Утре ще направя последна тренировка чисто боксова, след това са малко по-поддържащи. Те ще бъдат в Пловдив. Може би след петък или събота ще продължа в Пловдив."

"Доста хора ми писаха и казаха, че ще се видим там, за което няма как да не се радвам. Да посрещнем нашия гост от САЩ подобаващо, а и заедно сме по-силни."

"Мисля, че се справихме, целите които имахме ги изпълнихме и се чувствам добре, което е най-важното. Много обичам да излизам сред природата, това ме зарежда, днес беше така също. Беше ми даже топло."

Той все още обмисля вариант за песен, на която да излезе на ринга и дори обяви, че готов да приеме идеи от Дарик радио.

"Мисля по този въпрос, може и вие да предложите. Аз съм се старал да не ми изостават функциите на баща, но в случая майка им е доста по-ангажирана, за което съм ѝ благодарен."

Какво още сподели Тервел Пулев - чуйте го в аудиото!.

Кобрата: На брат ми ще му е много трудно, но вярвам в него

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още