Тервел Пулев гледа да е постоянно ангажиран с нещо, за да не усеща извънредната ситуация в страната заради коронавируса. Родният боксьор пусна в социалните мрежи видео, в което показва как тренира индивидуално.

Под видеото пък Тервел е написал:

"За да не усещам толкова извънредната ситуация, гледам да съм по- ангажиран. Но въпреки това, сега всички ние имаме време, да се запитаме къде грешим и също да си поправим грешките. 

Имаме време да се замислим за нещата, които иначе пропускаме в забързаното ежедневие. Да осъзнаем отровите, които не забелязвахме, като например егото, лицемерието, злобата и завистта.

Имаме време да си простим за начина по, който се отнасяме един към друг, за междуличностните войни, които водим. За обидно малкото време, което отделяме на себе си, на децата ни и на нашите близки. Да погледнем навътре към себе си, също да се замислим за нашата планета, която обитаваме по един меко казано брутален начин.

Изведнъж целия този хаос спря, за да видим кое е най-ценното и да ни накара да се смирим. Сега оценяваме прегръдките, ръкостискането и свободата да се срещаме с нашето обкръжение. Където можем да проведем елементарен диалог с приятели. Оценяваме свободата да избираме това, което ни харесва да правим, да имаме свободата да правим добрини!".

Тервел Пулев мина допинг контрол

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS