Тодор Стойков: С близнаците се разделихме по взаимно съгласие, нещо нормално

dsport.bg

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков коментира темите около тима на първата открита тренировка преди сезона. "Сините" водят вече от седмица занимания, но вече в пълен състав се показаха пред медиите.

Стойков лаконично обясни защо близнаците Деян и Калоян Иванови вече не са част от Левски, макар че имаха договор за още един сезон: "Разделихме се по взаимно съгласие, ние по нашия път, те по техния, пожелаваме им успех. Нещо нормално в спорта. Това е отговорът, точно и ясно."

"Направихме анализ с господин Валентин Златев след края на сезона и преценихме, че ще се доверим на Константин Папазов и неговия екип, дано да оправдае гласуваното доверие и си изпълни договора докрай. Дано амбицията, която Тити има, да се предаде на играчите и обликът на отбора да задоволява очакванията. Левски винаги се е стремил към първото място и дано по този начин, с резултати и победи да радва феновете на Левски," обясни Стойков за очакванията от новия сезон.

В синия лагер се завърнаха юноши, започнали кариерата си от Левски, като Чавдар Костов, Венци Петков, а в състава може да остане и Йордан Минчев: "Имаме нова визия като цяло. Надявам се тези момчета да оправдаят доверието. Левски е нещо голямо, усетихме го и миналия сезон. Зависи само от тях, ако показват, играят, те са професионалисти, със сигурност залата ще бъде още по-пълна."

"В Европа амбициите са за добро представяне и повече мачове, и пълна зала. В България нормално и ясно е, зад името Левски стои една от най-сериозните компании в България - Лукойл. Титлата и Купата не пожелание, а е задължително," завърши Тодор Стойков

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още