Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков коментира темите около тима на първата открита тренировка преди сезона. "Сините" водят вече от седмица занимания, но вече в пълен състав се показаха пред медиите.

Стойков лаконично обясни защо близнаците Деян и Калоян Иванови вече не са част от Левски, макар че имаха договор за още един сезон: "Разделихме се по взаимно съгласие, ние по нашия път, те по техния, пожелаваме им успех. Нещо нормално в спорта. Това е отговорът, точно и ясно."

"Направихме анализ с господин Валентин Златев след края на сезона и преценихме, че ще се доверим на Константин Папазов и неговия екип, дано да оправдае гласуваното доверие и си изпълни договора докрай. Дано амбицията, която Тити има, да се предаде на играчите и обликът на отбора да задоволява очакванията. Левски винаги се е стремил към първото място и дано по този начин, с резултати и победи да радва феновете на Левски," обясни Стойков за очакванията от новия сезон.

В синия лагер се завърнаха юноши, започнали кариерата си от Левски, като Чавдар Костов, Венци Петков, а в състава може да остане и Йордан Минчев: "Имаме нова визия като цяло. Надявам се тези момчета да оправдаят доверието. Левски е нещо голямо, усетихме го и миналия сезон. Зависи само от тях, ако показват, играят, те са професионалисти, със сигурност залата ще бъде още по-пълна."

"В Европа амбициите са за добро представяне и повече мачове, и пълна зала. В България нормално и ясно е, зад името Левски стои една от най-сериозните компании в България - Лукойл. Титлата и Купата не пожелание, а е задължително," завърши Тодор Стойков

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS