Томаш след 1:0 над Витоша: Шампионска победа

Иво Стефанов Иво Стефанов

Треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че победата над Витоша е "следка, дори шампионска". 

"С оглед на това, че загубихме последните два мача. Влязохме добре в мача. Имахме агресия. Нещо, коетото ни липсваше беше гола. Напржението, че няма такъв се отрази. Мачът можеше да свърши 3:0 за нас, но можеше и да го загубим. Благодаря на играчите, които реагираха. Благодаря и публиката", сподели Томаш.

"Сладка победа, шампионска победа. Ако бяхме вкарахме в началото. Имахме сигурно 15-20 удара. Но лошото е, че в тези секунди, стотни, взимаме грешни решения. Личната мотивация на играчите бе решаваща. Доволен съм от днес", добави той.

"Хубаво е, когато имаш вариантивност. Това, което ме притеснява са централните защитници. Случва ни се често да играем с човек по-малко, но няма да тренираме специално това", завърши Томаш.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още