Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира разочароващата загуба с 1:3 от Крумовград у дома. Той намекна за проблеми от кухнята, които оказват влияние. Специалистът допълни, че феновете на „смърфовете“ ще получат обяснение и по всяка вероятност ще трябва да се гради нов отбор.

„Причините са си в нас. Не трябва да търсим оправдания. Слаб мач от нашия отбор. Поздравявам противника. Беше по-агресивен. Нещата, които си остават в кухнята, ни се отразяват. Най-хубавото е, че имаме достатъчно точки. Трябва ни спокойствие“, започна Томаш.

„Когато отстъпваме в агресията и единоборствата, няма смисъл. Вижда се несигурност, трябва да се справяме. На тези момчета им трябва спокойствие“, продължи той.

„Ние тотално ще променим нашите намерения, които бяха в началото. Разговарям със собственика всеки ден. Ще обясним през седмицата на привържениците, но ще трябва да се прави нов отбор. Сега няма как да се правят промени, трябва спокойствие. Видя се, че когато сами си вкараме напрежение, трудно отстояваме“.

„Аз не се побирам в кожата си, знам потенциала на отбора. Аз съм работник и този клуб трябва да се издържа. Ако имахме възможност, бяхме претендент, но с оглед това как започна сезона, явно ще търсим да се справяме с футболистите, които имаме в момента“, каза още наставникът на пловдивчани.

„Аз съм реален, знам моите възможности, на екипа. Ние градихме около един човек. Вижда се с просто око. Съгласен съм с хората, които управляват клуба. Разговорите ни са във всяка посока – финансиране, договори, футболисти, за моя договор включително.

„Какво трябва да променим? Малко по-директни трябва да бъдем, да не разиграваме толкова много топката. Трябва да намерим баланс“, завърши той.

Крумовград се разправи с безличен Локомотив Пловдив

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS